Projectmanagement

Als uw bedrijf toe is aan nieuwe huisvesting, komt er veel op u af. Gaat u voor een nieuwe locatie of blijft u op uw huidige plek? Hoeveel ruimte heeft u precies nodig? Met welke wet- en regelgeving moet u rekening houden?  Ondertussen draait uw onderneming gewoon door. Dan is het goed te weten dat u kunt rekenen op Kienhuis Bouwmanagement.

Lees meer

Bouwkostenmanagement

Werkt u aan een groot en complex bouwproject en zoekt u een partij die het bouwkostenmanagement op zich neemt? De ervaren medewerkers van Kienhuis Bouwmanagement nemen deze opdracht graag aan en helpen u met het opstellen van stichtingskostenoverzichten, elementenramingen en begrotingen.

Lees meer

Bouwadvies

Uiteraard is het ook een mogelijkheid om ons in te zetten op een onderdeel van het bouwproces. Wilt u een second opinion op uw bouwplannen, een bestek op basis van uw ontwerp of een vuurlastberekening? Onze medewerkers realiseren het graag.

Lees meer

Beheer & onderhoud

Goed beheer en onderhoud zorgt voor een optimaal rendement van uw bedrijfspand. Kienhuis Bouwmanagement kijkt graag met u naar de mogelijkheden in uw situatie.

Lees meer