Beheer & onderhoud

Optimaal rendement van uw bedrijfspand

Goed beheer en onderhoud zorgt voor een optimaal rendement van uw bedrijfspand. Kienhuis Bouwmanagement kijkt graag met u naar de mogelijkheden in uw situatie.

Als eigenaar wilt u dat uw vastgoed zo lang mogelijk zijn waarde behoudt en optimaal kan worden benut. We geven u graag een advies op maat, dat past bij uw budget, uw pand en uw onderneming. Kienhuis Bouwmanagement adviseert u over het onderhoudsniveau dat realistisch is voor uw situatie.

We ontzorgen u ook graag in het onderhoud. We hebben een gedegen kennis van de markt en kunnen ook voor u een goede uitvoerende partij vinden voor het onderhoud. Wij controleren vervolgens ook of de gemaakte afspraken worden nageleefd. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar.

Energieverspilling is slecht voor het milieu en voor uw portemonnee. Kienhuis Bouwmanagement adviseert u graag over verduurzaming van uw pand. Wij berekenen het effect van isolerende maatregelen op uw energiegebruik. Zo ziet u eenvoudig of een investering rendabel is en kunt u een goed onderbouwde beslissing nemen.

Bekijk onze referenties