Industriebouw uitgave april 2021: project Heylen Warehouses

25
april
2021
Nieuws

‘Goed luisteren naar de klant is cruciaal’
De gefaseerde bouw van T-Port Logistic Campus wordt al sinds 2017 begeleid door Kienhuis Bouwmanagement uit Almelo. “We kunnen desgewenst al vanaf het aankopen van de grond meedenken in de planvorming, maar in dit geval wist Heylen Warehouses heel goed wat ze wilden. Aan ons de taak om te zorgen dat hun plannen conform het Programma van Eisen (PvE) tot uitvoering worden gebracht”, aldus directeur Coen Kienhuis.

“Natuurlijk hebben we de kennis en kunde om een omvangrijk project als dit te doen, maar uiteindelijk begint het allemaal met goed luisteren naar de klant. Dat is cruciaal om inzicht te krijgen in de verwachtingen die er zijn, om die vervolgens ook tot uitdrukking te laten komen in de verschillende fasen van het bouwproces.” Het heeft ongetwijfeld ook geholpen om Heylen Warehouses, dat zelf opereert vanuit België, het gevoel te geven dat de bouw bij Kienhuis in vertrouwde handen is.

Vastgestelde planning
“Alle onderdelen van de bouw zijn in dit geval apart gecontracteerd. In de contracten staat precies welke prestatie onderaannemers moeten leveren, ze mogen zelf bepalen hoe ze dat doen. Voor ons is het de uitdaging om al die partijen op de juiste manier met elkaar te verbinden zodat er niets tussen wal en schip valt en alles volgens het PvE en de vastgestelde planning verloopt. En natuurlijk zorgen we ervoor dat de wensen van de huurders, die in het geval van Fase 3 nog niet allemaal bekend zijn, hier in worden meegenomen.”

No items found.