De Vries Scheepsbouw, Makkum

Ook als de bouw echt snel moet, kun je blind varen op Kienhuis

De Vries Scheepsbouw Makkum
onderdeel van Feadship

De plannen van De Vries Scheepsbouw Makkum voor kantoren en werkplaatsen werden opeens uitgebreid met een nieuwe dokhal, ingericht op grote jachten. De verwachte komst van een jachtcasco, op relatief zeer korte termijn, bracht de bouwplannen namelijk in een stroomversnelling. Het complexe bouwproject kwam in recordtijd gereed.

Kienhuis Bouwmanagement B.V. nam het bouwmanagement van de dokhal voor zijn rekening.

No items found.

“Gezien de tijdsdruk en het complexe karakter hadden we een bouwmanager nodig die weet waar hij het over heeft.”

“Het was voor iedereen spannend om dit veelomvattende project, onze grootste investering ooit, zo snel tot een goed einde te brengen. Het was erg prettig dat we op de expertise van Bas Lamers konden rekenen, iemand die weet waar hij over praat richting leveranciers, bouwers en naar ons toe. Zijn strakke planning en ontzorgende regie waren onmisbaar voor de continuïteit van het bouwproces.”

John Blaauw
controller De Vries Scheepsbouw Makkum


“Als bewakers van de portemonnee kunnen we bij Kienhuis tevreden zijn, we bleven netjes binnen budget. Goed opdrachtgeverschap was daarbij onmisbaar.”

“Door de grote discipline van alle betrokken bedrijven te combineren met de juiste kennis en een nuchtere aanpak wisten we de bijzonder krappe deadline te halen. Duidelijk durven zijn aan de voorkant over de haalbaarheid en daarbij het vertrouwen van de opdrachtgever droegen bij aan het succes. Goed opdrachtgeverschap is een must, zeker ook bij dit huzarenstukje.”

Bas Lamers
directievoerder/ projectmanager Kienhuis Bouwmanagement B.V.