Uitbreiding De Bonte Wever

“De uitbreiding was complex, dat maakte de keuze voor Kienhuis eenvoudig”

Christa de Ruiter
algemeen directeur De Bonte Wever

Omschrijving

De Bonte Wever wilde verder groeien als landelijke speler in de markt voor hotellerie, events en faciliteiten voor particuliere en zakelijke doelgroepen.

Uitbreiding De Bonte Wever in Assen
Opdrachtgever: De Bonte Wever
Oppervlakte: 900 m²
Oplevering: Najaar 2017

Diensten

Het multifunctionele complex werd daarvoor fors uitgebreid met o.a. 80 nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, een grand café, een nieuwe entree, een congres- en evenementenlocatie en meer zaalruimte.

No items found.

“Als je zelf druk bezig bent je business te runnen, heb je een partner nodig die zo’n groot project moeiteloos voor je kan managen.”

"Het complexe karakter van de uitbreiding vereiste 100% aandacht van alle betrokken partijen. Tegelijk wilden we 100% operationeel blijven. Dat maakte optimale bouwbegeleiding een essentiële voorwaarde. Kienhuis is een prettig toegankelijke partij die snelheid aan zorgvuldigheid kan koppelen. De kwaliteit van hun regie en vaste grip op de planning zorgde ervoor dat we ons konden blijven concentreren op de dagelijkse gang van zaken."

Christa de Ruiter – algemeen directeur De Bonte Wever

“We kennen het belang van continuïteit. Door extra focus op de voorbereiding en gefaseerde bouw konden de deuren voortdurend open blijven.”

"Door extra energie in de voorbereiding en overleg met alle betrokken partijen te steken, bleef de impact op de bedrijfsvoering van de Bonte Wever minimaal. Om de eerste plannen binnen budget te brengen, hebben we creatieve oplossingen bedacht, met behoud van uitstraling en vierkante meters. De bouw is zorgvuldig gefaseerd met soepele overgangen van bestaande naar nieuwe situaties. Het resultaat was een gestroomlijnd project."

Coen Kienhuis – projectmanager en directievoerder Kienhuis Bouwmanagement