Witzand Bouwmaterialen, Almelo

"Ik kon het bouwmanagement vol vertrouwen aan Kienhuis overlaten"

Jan Hein Witzand
directeur Witzand

Omschrijving

De hoofdvestiging van Witzand Bouwmaterialen te Almelo werd te klein. Op de bestaande locatie aan de Sluiskade Noordzijde werden diverse gebouwen gesloopt om plaats te maken voor een nieuw en groter pand met een drive-in afhaalcenter met shop, logistiek centrum, magazijn, houtbewerkingsafdeling en kantoren.

Diensten

Kienhuis Bouwmanagement verzorgde het bouwmanagement van de sloop en nieuwbouw.

No items found.

“Het is prettig om een onafhankelijk bouwmanager te hebben die het gehele bouwtraject begeleidt."

"Kienhuis brengt kennis in, zorgt voor focus op de bouwwerkzaamheden en houdt iedereen aan de gemaakte afspraken. Door de goede coördinatie van het bouwproces kwam de continuïteit van onze bedrijfsvoering niet in gevaar. Ik werd ontzorgd, kon me op mijn onderneming blijven richten en het bouwmanagement vol vertrouwen aan Kienhuis overlaten."

Jan Hein Witzand - directeur Witzand

“Wij vertaalden de vraag van Witzand Bouwmaterialen naar benodigde bouwvolumes en bepaalden samen de juiste positie van elk onderdeel op het perceel."

"Een goede voorbereiding, rekening houden met het type organisatie en de wensen en eisen van Witzand Bouwmaterialen, ook op het gebied van duurzaamheid (BREEAM) waren cruciaal om een goed advies uit te brengen en het bouwmanagement in goede banen te leiden."

Bas Lamers – projectleider Kienhuis Bouwmanagement