Stage MBO Bouwkunde (under construction)

5
juli
2024
Vacature

Kennis is macht,
Kennis delen is kracht!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in de wereld van bouwmanagement?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat ga je doen?

 Als student Middenkaderfunctionaris Bouw of Middenkaderfunctionaris Smart Building laten we je kennismaken met alle aspecten van een bouwproces, van schetsontwerp (SO) tot definitief ontwerp (DO). Daarnaast bied je ondersteuning bij 3D-modelleeropdrachten.

Wat bieden wij?

  • een leerzame stage in een gemoedelijk team
  • een persoonlijke stagebegeleider die graag kennis met je deelt en ervoor zorgt dat je vooral veel nuttige, leerzame praktijkervaring gaat opdoen.
  • ruimte voor initiatief en overleg en het inzetten van jouw talenten. Samen zorgen wij ervoor dat je je thuis voelt (want dat vinden we heel belangrijk) en dat je vooral met een flinke dosis kennis en (praktijk-)ervaring je stageperiode afsluit.
  • alle werkprocessen volgens de richtlijnen van het MBO-examen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw óf Middenkaderfunctionaris Smart Building;
  • Je hebt een enthousiaste, leergierige instelling en een proactieve houding;

Heb je interesse?

Bel dan met Ingrid Wulferink van ons kantoor (06 -14 97 95 35) of mail haar (i.wulferink@kienhuis-bm.nl) voor het plannen van een kennismakingsgesprek. We investeren graag tijd in je en zorgen ervoor dat jij samen met onze collega’s een leuke maar vooral leerzame (meewerk-)stageperiode tegemoet gaat.

Wil je graag eens vrijblijvend rondkijken bij ons? Dat kan ook! Aarzel dan niet te bellen voor een afspraak en wie weet leg je de fundering voor jouwtoekomst 😉.

No items found.