Stage HBO Bouwkunde (under construction)

30
juli
2021
Vacature

Zie tevens de LinkedIn-pagina van Innovatiehub Almelo

Voor een afstudeeropdracht ben je bij Kienhuis Bouwmanagement aan het juiste adres!

Kennis is macht,
Kennis delen is kracht!

Wil jij de bouw leren kennen door de bril van een bouwmanager?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een leuke leerzame meewerkstage.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair krijg je de kans om betrokken te zijn bij alle aspecten van het bouwproces, van initiatie tot beheer (DNR/STB). Je zult werken aan verschillende projecten en je o.a. bezig houden met 3D modelleeropdrachten.

Wat bieden wij?

  • een gemoedelijke sfeer
  • een passende stagevergoeding
  • een persoonlijke stagebegeleider die graag kennis met je deelt en ervoor zorgt dat je vooral veel nuttige, leerzame praktijkervaring gaat opdoen.
  • ruimte voor initiatief en overleg en het inzetten van jouw talenten. Samen zorgen wij ervoor dat je je thuis voelt (want dat vinden we heel belangrijk) en dat je vooral met een flinke dosis kennis en (praktijk-)ervaring je stageperiode afsluit.

Wat verwachten wij van jou?

  • je volgt de opleiding HBO Bouwkunde
  • je hebt een enthousiaste, leergierige instelling en een proactieve houding.

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt? Bel dan met Ingrid Wulferink van ons kantoor (06 -14 97 9535) of mail haar (i.wulferink@kienhuis-bm.nl) voor het plannen van een kennismakingsgesprek. We investeren graag tijd in je en zorgen ervoor dat jij samen met onze collega’s een leuke maar vooral leerzame stageperiode tegemoet gaat.

Wil je graag eens vrijblijvend rondkijken bij ons? Dat kan ook! Aarzel dan niet te bellen voor een afspraak en wie weet leg je de fundering voor jouw toekomst 😉.

No items found.